7a Cursa de muntanya de Castellbisbal

cartellcursamuntanya_2017

Inscripcions

Cursa llarga – 24,7 km
www.mindundisteam.com/cursamuntanya24k

Cursa curta – 12,8 km
www.mindundisteam.com/cursamuntanya12k

Tots els corredors inscrits abans del 31 de desembre de 2016 rebran un porta-dorsals de la marca Coreevo

Reglament

ARTICLE 1:

La CURSA DE MUNTANYA DE CASTELLBISBAL està organitzada pel Club Mindundis Team de Castellbisbal i l’Ajuntament de Castellbisbal, la seva 7a edició tindrà lloc el 12 de febrer de 2017 a partir de les 09:00 h la cursa llarga (24,70km) i les 10h la curta (12,80km).

L’inici d’inscripcions serà a partir del 21 de novembre de 2016.

ARTICLE 2:

La Cursa de Muntanya de Castellbisbal, es una cursa de muntanya amb dos recorreguts, un llarg de 24,70 Km, 1220 m. de desnivell positiu (amb 4 avituallaments) i un curt de 12,8Km, 660 m. de desnivell positiu (amb 2 avituallaments). És un circuit amb trialeres, corriols, pista i asfalt. Amb sortida i arribada a l’avinguda Gaudí

Castellbisbal.

ARTICLE 3:

Les inscripcions es podran fer per Internet a la web oficial de la cursa i a xipgroc.cat

El preus de la inscripció a la cursa llarga (24,70km) seran:

Propietaris de xip propi (groc) i llicència Feec (mínim C)  23€

Propietaris de xip groc sense llicència Feec (mínim C) o similar 24€

Xip de lloguer (xip Blanc) amb llicència Feec (mínim C) o similar 25€

Xip de lloguer i sense llicència Feec (mínim C) 26€

Totes les inscripcions es podran fer amb la possibilitat de fer-se sense el regal descomptant 6eur

El preu pel recorregut curt (12,80km) seran:

Propietaris de xip propi (groc) i llicència Feec (mínim C)  16€

Propietaris de xip groc sense llicència Feec (mínim C) o similar 17€

Xip de lloguer (xip Blanc) amb llicència Feec (mínim C) o similar amb 18€

Xip de lloguer i sense llicència Feec (mínim C) 19€

Totes les inscripcions es podran fer amb la possibilitat de fer-se sense el regal descomptant 4eur

La inscripció per Internet es tancarà el 9 de Febrer de 2016 o quan s’arribi a un total de 500 participants entre els dos recorreguts.

Tot i que no s’acceptaran inscripcions el dia de la cursa, l’Organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions amb un recàrrec de 5€ en cas que quedin dorsals disponibles. Els dorsals i la bossa del corredor es recolliran el mateix dia de la cursa a partir de les 7:30h al Casal Cultural i Recreatiu, av. Pau Casals n7.

ARTICLE 4:

El recorregut estarà marcat, degudament senyalitzat amb cinta i/o pintura ecològica, senyals i/o cal. Els participants no podran sortir del recorregut marcat. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

ARTICLE 5:

El temps màxim per realitzar el recorregut serà  3h. la cursa curta i de 4h. la cursa llarga. L’organització tindrà control de tots els corredors que hagin pres la sortida per tal d’assegurar-se que arriben a la zona d’arribada, en el cas de que sigui necessari o obligatori, caldrà respectar les indicacions dels jutges de la cursa. Qualsevol infracció del reglament podrà significar la desqualificació. Els participants que decideixin retirar-se de la cursa, hauran de comunicar-ho obligatòriament a l’Organització mitjançant els voluntaris distribuïts en el recorregut o el control de pas més proper al lloc de la retirada. La retirada de la cursa no suposarà la pèrdua dels regals i serveis oferts per l’organització. L’organització es guarda el dret de posar un control de pas en qualsevol punt del recorregut i es verificarà a l’arribada que tots els participants hagin passat per aquest. De no ser així, serà motiu de desqualificació.

ARTICLE 6:

És una cursa de caràcter popular amb l’objectiu d’assolir un màxim de 500 participants. La cursa està oberta a atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no. En qualsevol cas, s’haurà de tenir els 18 anys complerts el dia de la celebració de la prova. Es realitzaran diferents classificacions, tan en categoria masculina com femenina, d’acord amb l’any de naixement. Cada corredor participa a la Cursa de Muntanya de Castellbisbal sota la seva responsabilitat i disposa d’un nivell de condició física suficient per afrontar la prova.

ARTICLE 7:

Categories establertes, masculines i femenines:

General (a partir de 18anys) SM SF.

Veterà (més de 41 anys)  VM VF.

Local empadronats a Castellbisbal.

ARTICLE 8:

Per poder participar i optar a classificar-se, és obligatori córrer amb el dorsal i el xip propi o de lloguer que l’organització a escollit, s’haurà de portar de manera ben visible el dorsal. Els participants que no facin servir el dorsal i el xip no entraran a la classificació. El dorsal i el xip adjudicats són personals e intransferibles. El xip de lloguer (xip blanc) caldrà retornar-lo una vegada s’acabi la cursa, als voluntaris destinats a aquesta finalitat.

ARTICLE 9:

Hi haurà trofeus per els tres primers classificats de la general masculina i femenina, pel primer de cada categoria masculí i femení, pels tres primers classificats locals masculí i femení.

Obsequis:

Hi haurà 2 obsequis diferents segons la modalitat de cursa escollida:

Cursa Curta: Bossa del corredor i samarreta.

Cursa Llarga: Bossa del corredor i dessuadora.

El cronometratge el durà a terme l’empresa ChampionChip.
La carrera s’inclourà a la 2ª Lliga Trail-ChampionChip.

Les classificacions sortiran a la pàgina web de la cursa i a la web de xipgroc.cat

ARTICLE 10:

La Cursa disposa de l’assegurança obligatòria però no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar els participants i espectadors durant aquesta competició, si bé vetllarà per evitar-los. L’organització recomana als participants fer una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període prolongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa.

ARTICLE 11:

Les persones participants disposaran d’avituallaments líquids i sòlids. Al circuit llarg n’hi hauran 3 de líquid/sòlid i un de només líquid. Al circuit curt dos de líquid/sòlid

També hi haurà, guarda-roba, vestuaris, dutxes i servei de fisioteràpia. Control policial, protecció civil i d’ambulància a la sortida/arribada i en el recorregut

ARTICLE 12:

Tots els participants tindran la “bossa del corredor” amb obsequis, que es repartirà una vegada es finalitzi la cursa o a l’entrega de dorsals (segons determini l’organització). Els dorsals i el xip (en el cas de llogar-lo) es recolliran a partir de les 7:30am, el mateix dia de la cursa. Hi haurà esmorzar quan acabi la cursa per a tots els participants.

ARTICLE 14:

Pel sot fet d’inscriure’s, s’accepta aquest reglament. Tot el que no s’hi reflecteixi queda a criteri de l’organització. L’acceptació del reglament suposa, també, el compromís i respecte al medi ambient.

ARTICLE 15:

Una vegada efectuada la inscripció a la prova, no es realitzarà cap devolució de l’import, n’hi canvi de circuit faltant menys d’un mes per la prova, llevat que la prova es suspengui per decisió de l’organització i/o per causes imputables a la mateixa (llavors l’organització decidirà l’import a retornar).En cas de no poder córrer la prova es podrà recollir la bossa d’obsequis del corredor o autoritzar a un altre corredor a fer-ho. Les reclamacions i propostes de millora es faran per escrit un cop finalitzada la cursa i la decisió de l’organització serà inapel·lable.

ARTICLE 16:

Els participants autoritzen a l’organització, la seva imatge, amb les fotografies que puguin fer-se al llarg de tot l’esdeveniment, mitjançant qualsevol dispositiu i sense límit temporal. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria; la marca esportiva realitzada.

ARTICLE 17:

En finalitzar la prova es durà a terme el lliurament de trofeus. Previst a les 12:30h.

ARTICLE 18:

Premis:

Els tres primers classificats generals masculí/femení cursa llarga i els vencedors masculí/femení de la cursa curta rebran un premi amb un xec per gastar a la botiga Intemperie

Per altra banda hi hauran dos pernils en el recorregut (per cada distància), qui els agafi (home i dona) els hauran de portar amb ells ( per propis mitjans) fins a meta, si els ajuda algú els pernils seran pels voluntaris.

També hi haurà diferents sorteigs de material entre els participants.

ARTICLE 19:

L’Organització es reserva el dret de modificar aquest reglament en el cas que fos necessari.

 

Obsequis

Obsequi cursa llarga

Obsequi cursa curta