Entrenament oficial 6a Cursa de muntanya de Castellbisbal

Entreno 6ª Cursa de muntanya de Castellbisbal

Aquest matí a les 8h en punt tots a la plaça de l’església de Castellbisbal, molts companys del club disposats a donar un cop de mà, molts coneguts, altres que no però tots preparats per passar un gran matí corrent per la muntanya.

Unes 100 persones apunt, una mica de brifing i som-hi!
Primer el grup de la curta, tot seguit el de la llarga. La curta s’ha dividit en varios grups amb gent del club a tots ells i la llarga gràcies a la col·laboració de tots els corredors i la bona feina dels companys han anat fent tots junts amb un grup d’uns 50 corredors.

trialeras

Agrair la seva feina als dos companys que ens han preparat als dos avituallaments, a Intemperie per la seva col·laboració i principalment tots els que heu vingut.

avituallaments

Estem molt contents de tal com a anat l’entreno ja que amb tanta gent no era fàcil però creiem que al final tots els que han vingut han marxat contents (almenys així ens ho han fet saber) i que el nou circuit a agradat i molt!!!

Una vegada més:

Gràcies a tots!!!!

Aaahhh i a falta de tres setmanes només ens queden 25 dorsals pel circuit llarg i 50 pel curt així que si no esteu inscrits no ús adormiu que ús quedareu sense!!!

Comments are closed.