Informació corredors 7a Cursa de muntanya de Castellbisbal

El gran dia ja s’acosta!

Aquí ús deixem algunes informacions importants a tenir en compte el dia de la cursa.

-Recollida de dorsals: A partir de les 7:30h i fins 15 min abans de cada sortida (llarga 8:45/curta 9:45) També el podreu recollir el Dissabte de 18h a 20h al mateix lloc.

-Porta dorsals Coreevo: Tothom que li correspongui porta-dorsal (Inscrits abans del 31 de Desembre) se li entregarà conjuntament amb la bossa del corredor a la recollida del dorsal

-Sortides: La cursa llarga sortirà a les 9:00h i la curta a les 10:00h (els de la llarga tenen un temps de 4h per fer-la i els de la curta 3h)

-Lloc de sortida/arribada: Av. Gaudi

-Recollida de dorsals i altres serveis: Casal Cultural i Recreatiu, Avinguda de Pau Casals, 7, 08755 Castellbisbal

-Avituallaments: A la llarga trobareu 4 avituallaments i 2 a la curta

-Circuit: El Circuit està totalment marcat amb cintes blanques amb el logo del club i cursa de muntanya de Castellbisbal imprès en vermell, Cal i cartells amb fletxes.

-Pernils:Hi haurà 2 pernils per la curta i 2 per la llarga (home i dona) a un lloc del circuit. Qui els agafi haurà de portar-los a meta sense ajuda de de ningú o seran pels voluntaris.

-Entrega de trofeus: A les 12:30h

-En cas d’accident avisar a: 629222373/661552129 (apunteu-vos aquets telefons)

-Inscrits sense bossa de corredor: Aquets inscrits tindran la possibilitat de comprar la samarreta ensenyant el seu dorsal a incidències una vegada acabada la cursa per 4eur (import que se’ls va descomptar al fer la inscripció) FINS ACABAR EXISTÈNCIES

Cinta de marcar

Mapa

Comments are closed.