XXXX Cursa Popular Festa Major Castellbisbal

19 d’agost del 2018

Un any més l’Ajuntament de Castellbisbal, l’àrea d’Esport i el C.E. Mindundi team  organitzem conjuntament la 40ª Cursa Popular Festa Major Castellbisbal.

El preu de les inscripcions es de 3€ + 1€ que donarem a “ASA, Associació Síndrome d’Angelman” per la cursa popular.

Per la cursa infantil hi haura dos tipus d’inscripcions, gratuïta o 1€ de donació per “ASA, Associació Síndrome d’Angelman”.

El mateix dia de la cursa, no es faran inscripcions.

Aquest any el motiu solidari i per tant la donació será a l’associació del síndrome d’angelman una malaltia que afecta al cromosoma 15 i que pateix l’Aina, una nena rossa amb ulls blaus que escampa el seu somriure per Castellbisbal, la podreu veure amb els seus germans Aleix i Adrià o de la mà de la Laia i el Dani, els seus pares. De moment ja fa uns mesos que fa les seves primeres passes agafada de la mà i gaudeix molt de les salutacions que li fan amics i coneguts. És per tot això que volem ajudar a la investigació de la seva malaltia i així poder avançar en els seus progressos.

Per a més informació:

www.angelman-asa.org

 

Inscripcions

Adults: xipgroc.cat/ca/curses/CastellbisbalFM2018/6k/inscripcio/run

Infantil: xipgroc.cat/ca/curses/CastellbisbalFM2018/infantil/inscripcio/900m

 

Normativa

 1. La 40ª Cursa Popular Festa Major de 2017 es celebrarà el proper dia 20 d’agost, amb l’organització de l’AREA D’ESPORTS DE L’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL i C.E MINDUNDIS TEAM.
 2. Sortida:
  9:45 h. Cursa Infantil (900 m. aprox. no competitiva).
  10:00 h. Cursa Popular (6.300 m. aprox.). Estarà situada a l’avinguda de Pau Casals (davant de l’auditori). L’arribada serà a la plaça de l’Esglesia.
 3. La carrera és oberta a totes les persones que desitgin participar i prèviament hagin fet la inscripció.
 4. Les inscripcions s’han de cursar a:
  – Adults: xipgroc.cat/ca/curses/CastellbisbalFM2018/6k/inscripcio/run
  – Infantil: xipgroc.cat/ca/curses/CastellbisbalFM2018/infantil/inscripcio/infantil
 5. Es lliurarà el dorsal, la samarreta i el xip (pels que els hi faci falta de lloguer) el mateix dia de la cursa, fins mitja hora abans del començament de la cursa.
 6. La cursa serà cronometrada per Championchip (xip groc).
 7. El preu de les inscripcions es de 3€ + 1€ de donació a “ASA, Associació Síndrome d’Angelman”.
 8. El mateix dia de la cursa, no es faran inscripcions.
 9. Només podran optar a trofeus els corredors que comencin, disputin i acabin el recorregut a peu, amb el seu dorsal i xip corresponent i respectin tot el circuit senyalat. Quedaran desqualificats els qui arribin sense dorsal i/o sense xip.
 10. L’Organització situarà, al llarg del recorregut, els controls suficients per assegurar la correcció i esportivitat en la disputa de la prova.
 11. Es concediran trofeus per premiar els tres primers classificats generals, veterans (40 anys complerts o més) i locals, en les modalitats masculina i femenina.
 12. En acabar la cursa es lliuraran els trofeus als primers classificats.
 13. Cada corredor només podrà optar a un trofeu (excepte el local que es acumulable). Només hi haurà categoria general, veterà (40 anys complerts o més) i local.
 14. Els participants entre els 9 i 14 anys poden participar a la Cursa Infantil i tots ells rebran medalla commemorativa.
 15. La comissió organitzadora es reserva el dret de modificar el curs del circuits per causes extremes si fos necessari.
 16. L’organització no es fa responsable dels accidents, les malalties o danys materials que puguin patir els participants o terceres persones.
 17. El fet de participar pressuposa l’acceptació total d’aquestes normes i de les resolucions preses per l’Organització en els casos que no contemplin les esmentades normes.