Mindundis Team, amants de l’esport de muntanya

El C.E. Mindundis Team Castellbisbal neix al 2008, a partir de la iniciativa d’un grup d’amics amants de l’esport que participaven a diferents proves de forma individual. La part més costosa va ser poder fer realitat el projecte, però gràcies a l’esforç dels diferents membres es van aconseguir diversos patrocinadors que van donar suport al projecte i el van fer possible. Gràcies a tots els que des del primer moment han cregut amb nosaltres.

Tot i l’origen modest del club, des de la seva fundació els components han participat tant en proves provincials i autonòmiques, com en competicions nacionals i internacionals, omplint el calendari d’un ampli ventall de carreres de tot tipus.

El club Mindundis també organitzem la Cursa de Muntanya de Castellbisbal, la Duatló de Muntanya de Castellbisbal i col·laborem en moltes activitats conjuntament amb d’altres entitats localts i amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castellbisbal.

La projecció del club i l’il·lusió dels seus membres és la de seguir creixent a nivell de participants i crear un grup sòlid, estable i amb ganes de gaudir de l’esport i de fer pedagogia de l’esport com a estil de vida.

Descarrega't els estatuts

Fes-te soci!